Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Jaktmaessa Kosta


Jaktmässa Kosta

Headline: Jaktmässa Kosta: Ett unikt tillfälle att uppleva jaktkultur och innovation

En mässa för alla jaktintresserade

Den 21-23 april 2023 arrangeras Jaktmässan Kosta på Kostas herrgård i Småland. Mässan är ett unikt tillfälle för jaktintresserade att ta del av det senaste inom jakt och viltvård. Med utställare från hela landet och ett brett utbud av aktiviteter kommer det finnas något för alla, oavsett om man är nybörjare eller erfaren jägare.

Utställare och produkter

På mässan kommer det att finnas ett stort antal utställare som visar upp sina senaste produkter och tjänster. Här kan man hitta allt från vapen och ammunition till kläder, optik och jaktutrustning. Besökare kommer också att kunna ta del av de senaste innovationerna inom jakt, såsom nya jaktmetoder och tekniska hjälpmedel.

Seminarier och aktiviteter

Förutom utställarna kommer det också att arrangeras ett antal seminarier och aktiviteter under mässan. Här kan man lyssna på föredrag av experter inom olika jaktområden, delta i workshops och prova på olika jaktsimulatorer. Det kommer även att finnas möjlighet att träffa jägare från hela landet och utbyta erfarenheter.

Jaktprov och hundutställningar

För den som är intresserad av jaktprov och hundutställningar kommer det att finnas gott om tillfällen att se dessa i aktion. Under mässan kommer det att arrangeras jaktprov för olika hundraser, samt en hundutställning där man kan se ett stort antal olika jakthundar.

Öppettider och biljetter

Jaktmässan Kosta är öppen för besökare fredag-söndag, 21-23 april 2023. Öppettiderna är fredag 12:00-18:00, lördag 10:00-18:00 och söndag 10:00-16:00. Biljetter till mässan kan köpas i förväg via nätet eller på plats vid entrén.

Kontaktinformation

För mer information om Jaktmässan Kosta, besök den officiella webbplatsen: www.jaktmassakosta.se. Du kan också kontakta arrangörerna via e-post: info@jaktmassakosta.se eller telefon: 070-123 45 67.


Comments